Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirinkapolitikova

7. 4. 2008 12:06
?

Pravidla by se měli zavést jen pro poslance, aby nevymyšleli za naše peníze - poplatníků hovadiny!   Hlavně by se měl někdo zeptat lidu, kdo souhlasí s nějakým nesmyslným  novým zakonem proti lidem a psům.....? ?

0 0
možnosti

jirinkapolitikova

7. 4. 2008 12:01
?????

Doufám, že žádný podobný zákon neprojde, páč to by nám mohli opravdu poslanci za chvilku diktovat co můžeme a nemůžeme. Kde je nějaká svoboda? Pes je zvíře a ne žádný zabiják.  Žádný zákon hlavně nevyřeší, že je někdo nezodpovědný, ten kdo na ty psi kašle tedka bude na ně kašlat i po tom.  Zabívejte se raději tím at  je méně supermarketů, parchanti at chodí do škol a nefetujou,nekradou , at jsou větší přídavky na děti, at je kde bydlet, větší platy. A ne sračkama o psech.  Potřebujete se jen zviditelnit?  Tak si vyberte jiné téma než psi !!!!  To je němá tvář, která se nemůže bránit...tak laskavě utočte na někoho kdo se umí bránit.  a řešte potřebné věci, kterém lidem pomůžou  a ne naopak!!!!!! 8-o;-D

0 0
možnosti

jirinkapolitikova

7. 4. 2008 12:00
keci keci kecičky naší babičky

Milý páni poslanci, opravdu by jste se měli zabívat  něčím jiným, než jen sračkama ,kterými škodíte obyčejným lidem, tak jako vždy.  Bojové plemeno neexistuje, ale velmi dobře vypadá při reportážích TV Nova.  Zákon o psech je zbytečný, problém je jinde, měla by se jen zpřísnit odpovědnost. P.poslanec Tejc, má určitě velké zkušenosti ze psi, když vymýšlí takový zákon, a hnedka po něm i pan Bortel a Tejcův asistent Marek Sklenář.- ten ale ví snad něco o historii, ale rozhodně nic o psech. 8-o

0 0
možnosti

ippokorny

6. 4. 2008 23:56
Poslanec nadělá větší škodu

Proč by neměl poslanec  před tím, než půjde do voleb, mít potvrzení od prychologa, že je normální a že může vykonávat funkci a mít nějaké minimální IQ, do zaměstnání také potřebujete vstupní prohlídku? Jinak v článku vidím vliv komunismu, vše bude řídit stát, lidé jsou nesvéprávní, na vše bude muset být papír a stát ho bude vydávat a bude třeba povolovat vycházky se psem jen v určitou dobu a do míst ohrazeným ostnatým drátem.  A co když přijede do Česka cizinec se svým bojovým psem? A museli by mít nějaký papír záchranáři na svého záchranářského psa.? P.P.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

6. 4. 2008 21:09
Muehe!

Tak me napadlo, je Rath bojove plemeno? A Paroubek? Nervozni ratlik utocici na kotniky? Podle me by prvnimu slusel nahubek a druhemu skrtici voditko.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

6. 4. 2008 21:05
Heh...

Spadnul jste z jahody na zada? Dalsi zakon? Bojova a nebojova plemena?

Potrhany deti jsou v mediich tak casto proto, ze to je halt vdecny tema. Opravdu si myslite, ze je to spolecenskej problem?

Pisete, ze to stoji zato i jen kvuli jednomu zivotu - a ja rikam NE. Omezit plosne svobodu, vymyslet tabulky bez koncepce, pridat restriktivni zakon, posilit statni aparat kvuli saskovi co nezvlada psa je nesmysl. Podle Vasi logiky by bylo treba registrovat drzitele kazdy sekyry, kudly nebo zehlicky (povolena jen pro proskolene zehlice?).

Prece uplne staci zajistit vymahatelnst soucasne pravni upravy. Kdo psa nezvlada, at ho halt drzi na voditku a s kosikem. Nebo at si ho neporizuje. A at nese zodpovednost ... sam za sebe a za svyho psa. Tak, jako ja.

0 0
možnosti

izy211

6. 4. 2008 14:11
A o tom to je.

A prave o to jde. Je uplne jedno jakej je to pes. Ten onen spominani a stale osocovany pitbull muze (a pravdepodobne i dela) mene skody nez ty mali pincove ktery nedostali zadnou vychovu. Je pravda ze je to spise proto, ze kdyz si majitel jde koupit pitbulla chce psa a ne spolocnika na bridge. Jsem za to aby byl prukaz na psa tak, jak je prukaz na zbran. A podle mne by dotycne osoby mnely prochazet psychologickymi skouskamy tak jak je to na pistoli. Protoze pes je stejna zbran jako nuz nebo pistole.

A jsem si jist ze pokud by mnela kdejaka 15-leta slecinka ktera chce civavu podstoupit skousku bn na psa tak by bylo v nasich utulcich mene psu a nase mladez vice vzdelana a vice zodpovedna.

Kazdopadne pokud projde zakon ohledne "bojovych psu" tak je to diskriminace protoze je pes jako pes.

Sam mam doma psa. Je to sice maly Cairn Terrier ale vim ze je to potvora a bez vychovy by byl k neudrzeni. Je jedno jak je to velike. Je dulzeite jak se to chova.

0 0
možnosti

izy211

6. 4. 2008 14:12
Re: A o tom to je.

Pardon to mnela byt reakce na: "Re:Tak to snad ne."

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

6. 4. 2008 12:40
Který zákon

upravuje členění psích ras na "bojové" a "nebojové"?

Autor zase plodí nesmysly.

0 0
možnosti

izy211

6. 4. 2008 11:59
Tak to snad ne

Autore uvazuj. Mne je prece jedno jestli te trefim brokovnici nebo malorazkou. Pokud to dostanes do oka tak stejne vykrvacis. Kdyz testy a osvedceny na psa, tak pro kazdeho. Uz mne totizto nudi ty stare dami z uvrcenym tlustym jezefcikem ktereho ocividne nezvladaji a na zavolani neprijde. Ano mam vecsi strach z tech malich pincu a krizencu u starych dam nez z nemecke dogy meho kamarada. Ona vzdy prijde a jeste nezavrcela, coz se o tech malych tlustych psicich rict neda.

0 0
možnosti

Pepan A2

6. 4. 2008 12:57
Re: Tak to snad ne

Mého syna takhle porafal jezevčík. Paradoxně se tak obává jezevčíků, ale na dogu klidně sáhne. Zařadíme i jezevčíky mezi "bojová plemena"? Já bych byl pro. Statisticky totiž způsobí největší počet napadení psy v naší republice.

0 0
možnosti

DEINONYCHUS

6. 4. 2008 11:10
Trocha statistiky

Autore, je vidět, že jsi zvládl práci s počítačem. Teď zkus tu s vyhledávači a najdi si, kolik útoků a kterých plemen je kde registrováno. Německou statistiku najdeš určitě v krátké době a překvapí tě. Podle tvé logiky pak budou nejzáludnějšími plemeny německý ovčák a kříženec.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS